Shea butter kopen als weldaad voor uw haar & huid

Waarom shea butter kopen? De helende eigenschappen van sheabutter zijn eindeloos. Daarom behoort shea butter tot een van de beste huid- en haarverzorgingsproducten ter wereld. Alle waardevolle eigenschappen van sheabutter helpen tegen een extreem droge huid, littekens, kleine wondjes, eczeem, droog haar, een zonverbrande huid en nog veel meer. Dus u kunt beter vandaag nog uw shea butter kopen.

Maak ook gebruik van de krachtige eigenschappen van sheabutter

Om optimaal gebruik te maken van alle krachtige eigenschappen van sheabutter is het belangrijk om de boter zo puur mogelijk te kopen. Dus zonder conserveringsmiddelen en chemicaliën! Shea butter kopen is een perfect verzorgingsproduct kopen! Shea butter is namelijk rijk aan vitamine A, vitamine E en allantoïne. (De naam ‘Shea’ komt overigens  van de Malinese naam ‘SII’, wat heilig betekent. Volgens de oude verhalen had de oud-Egyptische koningin Nefertiti haar indrukwekkende schoonheid te danken aan het gebruik van sheabutter).

Shea butter kopen voor het haar

Naast alle eigenschappen van shea butter dat het immens goed is voor uw huid is dit wondermiddel eigenlijk ook heel goed voor uw haar. Het belangrijke  ingrediënt allantoïne is een natuurlijk eiwit voor het haar wat het krachtig en gezond maakt. Sheabutter kopen kan dus ook als u het wilt gebruiken als haarproduct. Het zorgt namelijk voor hydratatie van het haar en een gezonde hoofdhuid. Een haarmasker met sheabutter voedt uw haar, maakt het sterk en zorgt voor een prachtige glans.

Waar komt het vandaan?

Shea butter komt oorspronkelijk uit Afrika. Sheabutter wordt daar gewonnen uit de noten van de Shea boom, deze boom wordt ook wel de Karité boom genoemd. De Karité boom groeit alleen op de Savanne. Pas na 20 jaar groeien produceert de boom zijn eerste vruchten. De Karité boom kan ongeveer 200 jaar lang vruchten geven. De noten worden op een traditionele manier door vrouwen met de hand verwerkt tot de wereldwijde populaire sheabutter.

Sheabutter kopen als weldaad voor uw haar & huid

Waarom sheabutter kopen? De helende eigenschappen van sheabutter zijn eindeloos. Daarom behoort sheabutter tot een van de beste huid- en haarverzorgingsproducten ter wereld. Alle waardevolle eigenschappen van sheabutter helpen tegen een extreem droge huid, littekens, kleine wondjes, eczeem, droog haar, een zonverbrande huid en nog veel meer. Dus u kunt beter vandaag nog uw sheabutter kopen.

Maak ook gebruik van de krachtige eigenschappen van sheabutter

Om optimaal gebruik te maken van alle krachtige eigenschappen van sheabutter is het belangrijk om de boter zo puur mogelijk te kopen. Dus zonder conserveringsmiddelen en chemicaliën! Sheabutter kopen is een perfect verzorgingsproduct kopen! Sheabutter is namelijk rijk aan vitamine A, vitamine E en allantoïne. (De naam ‘Shea’ komt overigens  van de Malinese naam ‘SII’, wat heilig betekent. Volgens de oude verhalen had de oud-Egyptische koningin Nefertiti haar indrukwekkende schoonheid te danken aan het gebruik van sheabutter).

Sheabutter kopen voor het haar

Naast alle eigenschappen van sheabutter dat het immens goed is voor uw huid is dit wondermiddel eigenlijk ook heel goed voor uw haar. Het belangrijke  ingrediënt allantoïne is een natuurlijk eiwit voor het haar wat het krachtig en gezond maakt. Sheabutter kopen kan dus ook als u het wilt gebruiken als haarproduct. Het zorgt namelijk voor hydratatie van het haar en een gezonde hoofdhuid. Een haarmasker met sheabutter voedt uw haar, maakt het sterk en zorgt voor een prachtige glans.

Waar komt het vandaan?

Sheabutter komt oorspronkelijk uit Afrika. Sheabutter wordt daar gewonnen uit de noten van de Shea boom, deze boom wordt ook wel de Karité boom genoemd. De Karité boom groeit alleen op de Savanne. Pas na 20 jaar groeien produceert de boom zijn eerste vruchten. De Karité boom kan ongeveer 200 jaar lang vruchten geven. De noten worden op een traditionele manier door vrouwen met de hand verwerkt tot de wereldwijde populaire sheabutter.

Nieuwsgierig geworden en wilt u zelf ervaren wat de Sheabutter voor uw haar en huid kan betekenen? Bestel dan direct en maak gebruik van onze zeer scherpe kortings-actie!